Elke vrouw heeft een klein aantal gezonde gistcellen in haar vagina, maar wanneer er een overmatige groei van deze, het is waarschijnlijk dat ze een schimmelinfectie zich voordoet. Met symptomen zoals ongebruikelijke kwijting, pijn of irritatie, een besmetting van de gist kan worden een grote moeite, maar het probleem is heel gebruikelijk, relatief eenvoudig te behandelen, en kan worden voorkomen als je de juiste maatregelen te nemen.

voorkomen dat vervelende schimmelinfecties_520004

Hoe maak je een schimmelinfectie te genezen?


Droog
Het dragen van natte badpakken of verblijven in bezwete workout kleding is geen goed idee, omdat overtollig vocht zorgt ervoor dat gist (candida) te bloeien. Hebben altijd een verandering van ondergoed indien mogelijk; Dit is vooral belangrijk als u in een bubbelbad, een meer of een rivier, geweest bent omdat bacteriën gedijen in deze omgevingen.

Geen douche
Het lijkt misschien alsof Godverdomme de oorzaak helpen zou, maar het is gewoon niet het geval. Het proces spoelt uit de goede bacteriën die uw pH in evenwicht houden.

Meer informatie over lube
Alle persoonlijke smeermiddelen zijn niet even gemaakt. Als je geneigd om schimmelinfecties bent, dan wegblijven van glycerine gebaseerde keuzes. Gist gedijt op suiker, en aangezien glycerine een suiker gebaseerde vloeistof is, je bent beter af als u een andere optie kiest.

Pro-biotica halen
Eten yoghurt met actieve culturen biedt uitstekende bescherming tegen schimmelinfecties. Als je niet een ventilator, neem dan in plaats daarvan pro-biotische supplementen. Gaan voor een dieet dat is laag in suiker, zal ook het beest gist bij baai houden.

Schoonmaken van uw dieet
Candidiasis is veruit het meest voorkomende type van infectie. Terwijl het is niet bewezen dat een volwaardige candida reinigen dieet gewist van infecties, velen in de Gemeenschap holistic gezondheid geloven dat suiker, witte bloem, gist en kaas snijden drastisch kan opruimen grote candida overgroei kwesties. Voor mensen die lijden aan consistente gist infecties, misschien schoonmaken van uw dieet wel iets om te overwegen.

Rustig aan
Volgens de US Department of Health and Human Services Office op de gezondheid van vrouwen, zelfs stress en gebrek aan slaap kan veroorzaken schimmelinfecties — gewoon een andere reden om vertragen, tijd om te ontspannen, en krijgen van ten minste zeven uren van slaap elke nacht.

Lees ook:
-  Top 2 oorzaken van schimmelinfecties bij vrouwen
-  Peeling Penis Huid - Wat het betekent en hoe te behandelen

Wanneer je te hebt met een infectie maken, laat het ga onbehandeld of verwacht te helderen op zijn eigen. Zodra u hebt vastgesteld uw symptomen, zult u willen behandelen het meteen.


EmoticonEmoticon