De symptomen van een vaginale schimmelinfectie zijn bekend bij vele vrouwen: jeuk, irritatie en meestal een dikke witte afscheiding. Het is gewoon bereikbaar voor de anti-schimmel behandelingen bij de eerste tekenen van irritatie en meestal dit doet de truc.
symptomen van een vaginale schimmelinfectie_9802547

Maar als deze symptomen vaak terugkomen of niet op de gebruikelijke behandelingen reageren, is het tijd voor een bezoek aan een arts voor een stevige diagnose, vooral omdat de andere omstandigheden gist kunnen benaderen.

Proberen om een andere niet-gist-gerelateerde aandoening te behandelen zal met antischimmelmiddelen niet alleen ineffectief, maar het kan u geven de illusie dat u het behandelen terwijl een ander probleem zich blijft ontwikkelen.

Omstandigheden die een infectie kunnen nabootsen

Zes mogelijke oorzaken van symptomen die zich voordoen kunnen als gist infecties omvatten:

  • Seksueel overdraagbare infecties (SOA's): sommige SOA's kunnen leiden tot irritatie en presenteren met een jeukende kwijting en een lichte geur. Het gaat hierbij om Trichomonas, herpes en genitale wratten.
  • Een reactie van de huid of allergie: sommige sanitaire producten, kan een reactie, kan vrouwelijke hygiëneproducten, bad zeep, of zelfs een verandering in de Wasserij zeep.
  • Gebrek aan oestrogeen: In de oudere leeftijdsgroep, gebrek aan oestrogeen zorgt ervoor dat de huid te dun, en dit soms leidt tot ongemak, jeuk of geen kwijting. Vaginale smeermiddelen of een kleine dosis oestrogeen kan in dit geval helpen.
  • Aambeien: De jeuk die doorgaans geassocieerd worden met aambeien kan ook leiden tot jeuk of irritatie in het vaginale gebied.
  • Andere huidaandoeningen: er zijn bepaalde huidaandoeningen die leiden veranderingen van de huid tot kunnen, zoals whitening en jeuk. Dit kunnen een steroïde zalf zoals hydrocortison voor behandeling vereisen.
  • Kleine bezuinigingen: zelfs iets eenvoudigs als een kleine snede kan jeuken en geïrriteerd voelen zoals het is genezing.
Lees ook: Top 2 oorzaken van schimmelinfecties bij vrouwen

Als u niet vrijstelling van de gebruikelijke maatregelen krijgen of als u niet helemaal zeker van de diagnose, loont het een reis naar het Bureau krijgen uitgecheckt. Bellen met uw arts om er zeker van dat bent u het aanpakken van eventuele problemen met de juiste behandeling.
Bron artikel: health.clevelandclinic.org


EmoticonEmoticon