Natuurlijke geneeswijzen voor schimmelinfectie baby's - Ongeacht wat je doet, of wat u hen voeden, krijgen soms baby's luier uitslag. Een van de meer pijnlijke is een gist infectie uitslag. We hebben alle gist in ons lichaam, maar net als veel dingen, soms normale processen krijgen uit whack en problemen ontstaan.

hoe babys gist infectie te behandelen_6530021

Gist uitslag zuigen en maken grote rode vlekken met een heleboel vlekken. Het spreidt zich uit in plooien, ziet er pijnlijk (en vaak is), en is gewoon slecht nieuws. Laat het gek u beide, gist infecties aan jongens ook gebeuren niet.

Baby's-infectie geneest - Neemt u uw baby aan de doc, zullen meestal ze je vertellen om naar de lady's sectie in de winkel en enkele van de dezelfde crème die u op uw kruis plaatsen zou als u had de gevreesde YI, maar er zijn een heleboel andere beproefde en echte manieren om te helpen bij de behandeling thuis zonder medicijnen grijpen.

Eerste laten we eens kijken naar oorzaak. Baby geweest op antibiotica, of als je een zogende moeder, heb je? Of heeft de baby spruw? Ofwel een bijdrage kan leveren aan een infectie. Uiteraard als een van u is op antibiotica, u wilt uitspelen, zo goed nu uw taak is de bestrijding van de gist, maar misschien niet duidelijk omhoog totdat u klaar bent, helaas.

Overwegen van baby dieet (indien ingeschakeld vaste stoffen). Is het hoog in suiker en koolhydraten? Die kunnen voeden de gist zo goed, dus bezuinigen op beide. Dit is ook waar voor je moeder, als je geneigd bent om schimmelinfecties jezelf (BAH!). Voeding speelt een grote factor.

Hoe dan ook, natuurlijke geneeswijzen voor schimmelinfectie baby's

Eerst en vooral, als je een zogende moeder, spuiten dat moedermelk op baby's kont! Of rechtstreeks uit de kraan, of als u liever pomp en krijgen er een andere manier, die antilichamen zelfs helpen doden bacteriën topisch (ideaal voor het oorinfecties, bezuinigingen, sinussen, allerlei dingen!). Ik weet het lijkt echt super raar, maar ik zweer het, is het nuttig.

Lees ook: Gist Luieruitslag - Baby Symptomen en Voorwaarden

Een ander ding dat is een grote uitkomst is kokosolie. Ja, dezelfde soort u gebruiken in de keuken. Eerlijk gezegd, ik niet zelfs luier uitslag producten kopen omdat kokosolie ze allemaal overtroeft. Het is goed als lotion voor het gezin (en het vette gevoel verdwijnt in een minuut of twee, in tegenstelling tot de andere oliën), het ruikt goed, en is geheel veilig als baby hun lotioned-handen in hun mond zet. Tasty, maakt de huid zacht, helpt diaper huiduitslag, gezond, en doodt gist! Het is bijna zo koel als breast melk... bijna. Als baby oud genoeg om te eten van vaste stoffen is, kan mengen een beetje kokosolie met wat voedsel (lage suiker!) helpen, ook.

Ook knoflook helpt doden gist en andere infecties en is geweldig voor het immuunsysteem. Krijgen een kiddo te nemen rauwe knoflook is waarschijnlijk niet, maar u kunt altijd wat gehakte verse knoflook in hun diner voor een paar dagen om te helpen.

Zelfde met probiotica, gevonden in yoghurt. De levende bacteriën is van goede bacteriën, en helpt bestrijden slechte bacteriën. Levende bacteriën yoghurt ook fantastisch rechtstreeks toegepast is. Yup, uitstrijkje yoghurt op je baby's Kruis. Suikervrij en geen fruit, natuurlijk! Bessen in het Kruis zijn niet van plan om te genezen van om het even wat. De arts van mijn dochter vertelde me niet te houden de yoghurt wanneer zij gewezen op de huid leek het was uitdrogen, wat betekent dat de gist ging weg.

Lees ook: Home remedies voor schimmelinfecties bij baby 's

Spreken van het uitdrogen, is lucht ook geweldig voor elke uitslag.

Grappig dat zo veel van wat nuttig topisch is is ook nuttig wanneer je eten gaat het ook, toch? Maar wanneer u bent het streven naar natuurlijke remedies, dat werkelijk gemeenschappelijk is. Mijn vrienden en ik gaf deze dezelfde tips aan een vriend onlangs, maar we waren niet heel duidelijk zijn over welke voedsel combo ging waar... en lachte toen ze zei dat haar peuter zei dat het verbrand wanneer de honing yoghurt met knoflook verbrand haar kruis. Oeps! Alleen voor verduidelijking, knoflook gaat in de mond, en honing maakt yoghurt smaak beter.

En vergeet niet, als u gebruik doek luiers, of als uw kiddo is oud genoeg om te worden in ondergoed (en dat ook voor u geldt!), je moet "strippen" de vuile--wassen hen in azijn en warm water meerdere keren te doden de gist omdat het daarin kan leven, en vervolgens plaats je de gist juiste terug op het Kruis. Icky, hè?

Hebt u uw baby's gist infectie uitslag behandeld?


EmoticonEmoticon