Als u weten hoe gist infectie te behandelen wilt, gaat dit artikel over een aantal van de meest populaire en krachtige methoden die vandaag beschikbaar zijn. Er is een heleboel informatie die er en het is moeilijk om erachter te komen wat om te gaan met, maar ik heb al het onderzoek gedaan en het hier ter vereenvoudiging van dingen voor u samengesteld. Zo is er nog hoop? Kun je gist vrij in een andere week of twee? Volg deze tips en je net zou kunnen.

1. Drink Cranberry sap
Een manier om de infectie te behandelen is om cranberry sap drinken. Als je niet een fan van het eerder, zul je nu! Het kan tart, maar het aangetoond in studies om te helpen voorkomen gist infecties en zelfs te behandelen. Hoe? Nou, heeft cranberry sap een stof binnen het waardoor het moeilijk voor gist vast te klampen aan de binnenkant van uw mond, darmen en urinewegen, dus in wezen het afboeken van de gist uit uw systeem. Meestal wanneer je een vaginale schimmelinfectie hebt, de gist wordt ook elders gevonden in uw systeem, dit is de reden waarom deze techniek handig kan zijn.

2. De tonische drank
Dit brouwsel bestaat uit een theelepel appel cider azijn, een theelepel natuurlijke honing en een kwart een kopje warm water. Meng dat allemaal en slam het terug als een shooter als je moet, maar dit doet de truc. Houd het enkel omhoog voor 2 weken tijd om te zien de voordelen.

3. Tea Tree olie
Wil je weten hoe gist infectie te behandelen? Dit is een klassieker. Gewoon halen sommige tea tree olie uit een supplement te slaan en samen met dat, halen sommige olijfolie en tampons. Neem de tampon en duik helft met wat olijfolie, dan plaatst u een paar druppels tea tree olie op de top van dat. Neem dit en plaats het vaginally voor 30 minuten 2 keer per dag. De tea tree olie zal niet worden opgenomen in de tampon als gevolg van de olijfolie coating en gaat recht naar de vaginale muren waar het nodig is.


EmoticonEmoticon