Voor een man, kon er niet veel slechter problemen dan infectie van de penis. Bovenop de ondraaglijke jeuk en irritatie die in en van zichzelf gewoon te veel is om te leven met, is het probleem dat de meeste mannen het moeilijk vinden om openlijk bespreken en adviezen krijgen over.

Hoewel er verschillende andere redenen van infectie van de penis kunnen, is de meest voorkomende Candida bacteriën. Deze bacteriële gist woont meestal rond de mannelijke penis en met de verandering in dieet of hygiënische omstandigheden die zijn bedrag uit balans groeien kan. In medische termen heet dit groei Candida overgroei en dit is wat leidt tot infectie van de penis.

Meestal wanneer jongens een behandeling en/of de geneeskunde voor infectie van de penis nemen, maskeert het het probleem als de bacteriën gaan terug in de slapende staat. Terwijl instant verlichten wordt gewoonlijk bereikt in dergelijke gevallen kan het probleem op elk gewenst moment terugkeren.
Hier zijn enkele van de belangrijke kuren om te voorkomen dat acne van de penis of vlekken op de penis die voornamelijk worden veroorzaakt door infectie van de penis.

Lees ook: Peeling Penis Huid - Wat het betekent en hoe te behandelen

Het eerste belangrijkste ding is om te veranderen van uw dieet dat is minder gevoelig voor krijg je een infectie van de penis en verspreid het. Vermijd suikers zoveel als je kunt en start vervangen door fiber-zware dieet.

Gebruik geen regelmatige, geparfumeerde zeep rond de vlekken op de penis. In plaats daarvan gewoon voorzichtig wassen ze met behulp van sommige plantaardige zeep. U kunt ook proberen een van de baby zeep zoals zij tamelijk milde zijn omdat ze speciaal voor kinderen ontworpen zijn.

Houd uw schaamstreek zo vrij mogelijk. Vermijd het dragen van ondergoed, wanneer je kunt. Zonder ondergoed slapen 's nachts zal helpen bij het drogen van de acne van de penis. Zelfs wanneer u over te dragen van ondergoed, zorg ervoor dat de stof is glad en niet erg strak rond het gebied van uw bovenbeen.

Niet alle antibiotica nemen en niet het gebruik van antibacteriële zepen. Deze meestal doden alle bacteriën in en rond het gebied en meestal degene die effectief zijn bij de bestrijding van de gist verspreiding degenen zijn ook gedood. Dit kan resulteren in een korte tijd opluchting, maar de volgende aanval zal binnenkort en ernstige.

Verhogen van de inname van probiotica zoals kwark en yoghurt. Dit zijn eencellige bacterie die schadelijke degene van het vermenigvuldigen van houden en beschermen ons lichaam tegen deze slechte.

Lees ook: Beste behandeling - mannetje schimmelinfectie

Toepassing alvorens te gaan om te slapen, tree thee olie waar je penis infectie hebt. Tea tree olie heeft terpenen waarvan bekend is dat een zeer effectieve antimycoticum worden.


EmoticonEmoticon