Een systemische infectie gebeurt wanneer de normale gist Candida de vorm van schimmel heeft. De infectie begint met het ophalen in de bloedbaan, waardoor de urinewegen en de lever. Deze infectie gebeurt in drie verschillende niveaus, chronische infectie, occasionele infectie en systemische infectie. Een systemische infectie is zeer moeilijk te ontdekken in de kinderschoenen. Candida aanvallen al van het lichaam organen, met inbegrip van de zintuigen.

Oorzaken

We noemen niet één enkele oorzaak voor het. Bepaalde factoren zoals een zwak immuunsysteem, een ongepast dieet, niet genoeg slaap tijdens de vroege infectie zal leiden tot het. Ook andere factoren zoals stress, strakke kleding, antibiotica zijn enkele van de oorzaken van een systemische infectie. De vochtige delen van het lichaam helpen de groei van de schimmel. Kandidaturen kunnen gevaarlijk worden omwille van haar vermogen om zich snel verspreiden.

Risicofactoren

  1. Ontstoken delen van de huid.
  2. Hebben pijn bij het slikken en een zere keel.
  3. Een witte coating op de tong scheuren op de hoek van uw mond.
  4. Pijnlijke en veelvuldig urineren.

Andere symptomen kunnen zijn van een gebrek aan energie, vermoeidheid, een gebrek aan concentratie en prikkelbaarheid.

Diagnose

U kunt een eenvoudige weefsel en bloed-test die een systemische infectie kan de diagnose krijgen. De arts zal ook het analyseren van de ontlasting van patiënten om ervoor te zorgen dat het een schimmelinfectie is. Er is ook een andere methode genaamd kweken, in die een doekje op de getroffen oppervlak wordt gewreven. De cultuur wordt vervolgens opgeslagen op menselijke lichaamstemperatuur. Deze methode kan de gist te ontwikkelen kolonies. Bepaalde kenmerken, zoals de kleur van de kolonie, worden gebruikt als aanduiding van het soort infectie en de ernst ervan.

Behandeling

Systemische schimmelinfecties Reageer niet dat goed tegen antibiotica, dus plan uw behandeling is van cruciaal belang. Er zijn twee belangrijkste medicijnen daarvoor. Een drug werken over het hele lichaam. De andere drug is actief bij toepassing op het besmette gebied.

De beste manier is om niet laten de infectie gebeuren in de eerste plaats. U moet een juiste voeding. De infectie is van invloed op je PH levels en je moet proberen om het hebben van een geen suiker of laag suiker dieet. Als u al een infectie hebt, sluit u suiker uit uw dieet. Gist voedt zich met koolhydraten, wat betekent dat u moet voorkomen dat de consumptie van eiwitrijk vlees en groenten.
Wanneer u zelf over de juiste stappen opvoeden moet u nemen, zodat u kunt omgaan met uw infectie en helpen uw lichaam bepalen de schimmel overgroei van binnenuit. U zal elimineren de pijn, de vernedering en de ergernis die is gekoppeld aan deze voorwaarde en je zult voelen meer in control.

Ik heb geprobeerd de meeste producten en over de toonbank medicijnen, die allemaal lijken te werken, maar alleen voor een paar dagen. Na een paar dagen van gelukzaligheid was ik terug naar het plein 1, jeuk, ontladen en ongemakkelijk en pijnlijk zijn met mijn ziekte. Ook voelt u zich gezonder, levendig en energiek. U hebt betere spijsvertering, meer visie, gezonder haar, huid en nagels.


EmoticonEmoticon