10 Home Remedies Voor Teennagel Schimmel - Teennagel schimmel, ook bekend als de onychomycosis, is een zeer gemeenschappelijk probleem van de voet nagels. Symptomen zijn onder meer ontsteking, zwelling, vergeling, verdikking of verkruimeling van de nagel. Als de infectie de nagel vordert broos kan worden. Indien onbehandeld, kan de huid onder en rond de nagel worden ontstoken en pijnlijk. Het is meestal niet pijnlijk, tenzij de besmetting verspreidt.

behandeling voor teennagel schimmel_8022654

Nagel infectie invloed kan zijn op teennagels of nagels, maar teennagel infecties zijn met name gemeenschappelijke. Enkele van de oorzaken voor dit probleem zijn zwaar, zweten in een vochtige omgeving, psoriasis en dragen sokken en schoenen die voorkomen ventilatie dat. Een andere vaak voorkomende oorzaken gaan blootsvoets in vochtige openbare plaatsen zoals zwembaden, fitnesscentra en doucheruimtes, voetschimmel, kleine huid of nagel letsel, beschadigde nagel of andere infecties, diabetes of verkeer problemen en een verzwakt immuunsysteem.

Een infectie met nagel schimmel kan moeilijk te behandelen en het kan terugkeren. Echter er zijn effectieve home remedies voor teennagel schimmel die u veilig kunt proberen. Wat te doen voor teennagel schimmel? Vandaag zou Boldsky willen delen met u eenvoudige home remedies voor teennagel schimmel. Neem een kijkje op enkele teennagel schimmel remedies.

1.  Olie van Oregano
Olie van oregano is een van de beste home remedies voor teennagel schimmel. Het heeft antiseptische, antibacteriële antiparasitaire, antivirale, pijnstillende en schimmeldodende eigenschappen. Dit maakt oregano olie een effectieve behandeling voor teennagel schimmel. Meng twee druppels van de olie van oregano in één theelepeltje van olijfolie. Breng dit mengsel op de getroffen en laat gedurende 30 minuten. Herhaal of twee keer per dag voor drie weken om positieve resultaten te zien.

2.  Chemische mondwater
Wat te doen voor teennagel schimmel? Listerine mondwater is ook een teennagel schimmel rechtsmiddelen. Het doodt bacteriën en ziektekiemen in de mond, kan ook worden gebruikt voor de behandeling van teennagel schimmel. De mondwater heeft diverse verbindingen evenals alcohol die fungeren als een sterk antiseptisch middel om weg schadelijke bacteriën en schimmels te houden.

3.  Appel Cider azijn en waterstofperoxide
De voeten weken in appel cider azijn voor ten minste 30 minuten, twee keer per dag of meer om te helpen doden van de schimmel. De zuurgraad van azijn herstelt pH-balans van nagels en helpt bij het rustgevende het ongemak veroorzaakt als gevolg van teennagel schimmel. Apple cider is een sterke samentrekkend en anti-schimmel eigenschappen heeft. Het vermindert ook ontsteking en pijn veroorzaakt door schimmelinfecties. U kunt ook azijn combineren met waterstof peroxide te vormen meer effectieve oplossing in het uitroeien van bacteriën en virussen.

4.  Baking Soda
Baking soda is zeer basisch en een van de beste teennagel schimmel rechtsmiddelen. Wanneer toegepast op de voet, kan zuiveringszout helpen om uw pH niveau in evenwicht, waardoor het moeilijker voor schimmels en bacteriën te groeien. Meng baking soda met water te maken een pasta. Gebruik een wattenstaafje toe te passen de plakken over de gehele nagel en laat het zitten voor 10 minuten. Herhaal deze behandeling tweemaal per dag tot de schimmel sterft (het kan tot 2 weken duren). De nagel kan vallen, en een nieuwe nagel zal gaan groeien.

5.  Tea Tree etherische olie
Het is een van de effectieve home remedies voor teennagel schimmel. Het heeft schimmeldodende eigenschappen. Verf de olie op de getroffen nagels twee keer per dag gedurende ten minste twee maanden. De nagel moet groeien voor de schimmel om te worden uitgeroeid, zodat u niet resultaten voor een enkele maanden kan zien.

6.  VapoRub of balsem
Het verlicht de pijn en ontsteking. Breng een kleine hoeveelheid van het product dagelijks met een wattenstaafje. Toepassing op de getroffen nagel. Bewaar het als zodanig voor enige tijd. Herhaal dit dagelijks totdat u sommige positieve resultaat vinden.

7.  Witte azijn
Witte azijn is een van de beste ingrediënten voor de teennagel schimmel behandeling omdat het vecht de infectie en helpt bij het herstellen van de huid pH. Een deel van witte azijn mengen met twee delen van warm water. Geniet de getroffen teennagel in deze oplossing voor 10 tot 15 minuten. Herhaal tweemaal per dag totdat de schimmel verdwenen is. Het is een van de beste teennagel schimmel remedies.

8.  Poeder van borax (met boorzuur) en bicarbonaat
Borax en bicarbonaat doden alle soorten schimmels die zich, zowel intern of extern bevinden. Ze gebied een natuurlijke remedie voor teennagel schimmel en atleten voet. Meng sommige borax poeder met bicarbonaat en water om te maken een pasta. Vervolgens nat van de voeten en de teennagels en wrijven met de borax/bakken soda mix tweemaal daags.

9.  Olijf-blad extract
Het heet naturen natuurlijke antibioticum omdat onderzoek heeft geconstateerd olijf-blad extract te zijn dat de enige stof ontdekt tot nu toe die kan doden elk virus, bacterie, schimmel en protozoa. Olive blad uittreksel is bekend om te controleren en schimmel problemen zoals candida en tinea behandelen. Het is een van de ultieme natural cures voor teennagel schimmel. Het vernietigt ook de schimmel vanaf de binnenkant van de nagel.

10.  Epsom zout
Het is een van de natuurlijke behandeling van teennagel schimmel. Meng epsom zout in het water en geniet je voeten in het. Dit zal helpen om uit te roeien gist infecties. Herhaal dit dagelijks totdat u positieve resultaten zien. Lees ook: 7 home remedies voor schimmel tussen tenen


EmoticonEmoticon